top of page

Review ToyJoy Magnificent

Bijgewerkt op: 7 jan. 2021Toen ik net was begonnen met het opstarten van mijn blog kreeg ik een berichtje van Monique van Moments2Share. Zij heeft een webshop met sextoys en schrijft de teksten bij de producten allemaal zelf. Ze was op zoek naar gastbloggers en vroeg of ik het leuk zou vinden om met haar samen te gaan werken. Uiteraard vond ik dat heel erg leuk en zo kreeg ik de ToyJoy Magnificent opgestuurd om te gaan testen. Mijn eerste toy met pinpointstimulatie. Een geweldige nieuwe ervaring!


Specificaties


Materiaal: Siliconen / ABS

Oplaadbaar: ja, met USB-kabel

Vibraties: 6 pulsatie functies en 5 vibratiesnelheden

Waterproof: Ja

Verkoopprijs € 41,95, je koopt hem hier bij Moments2Share.nl


Mijn eerste indruk


De Magnificent lijkt qua looks erg op de Zumio (deze heb ik alleen op afbeeldingen gezien) en heeft twee aparte opzetstukjes. Een bolletje en een met flapjes, ze zijn wel klein, dus ook makkelijk kwijt te raken als je ze niet goed opbergt.

In tegenstelling tot de Zumio, deze oscilleert (een soort van kleine rondjes draaien), is de Magnificent wel een echte pinpoint vibrator, totaal niks mis mee, want wat heerlijk!De verpakking en details


De verpakking is een simpel doosje met een afbeelding van de Magnificent erop, het is geen verpakking waarvan ik denk wauw!

In de verpakking vind je de Magnificent, het oplaadkabeltje, de twee opzetstukjes en een gebruiksaanwijzing. Wat ik al aangaf, de opzetstukjes zijn aan te raden goed op te bergen, anders raak je ze kwijt. Een ervan kan je natuurlijk op de Magnificent laten zitten.
De Magnificent heeft drie verschillende knopjes, de aan/uit knop, een knop om de vibraties te verhogen en een knop om de vibraties te verlagen.


De test


Dit was mijn eerste ervaring met een echte pinpoint vibrator, dus wist niet zo goed wat ik kon verwachten, was bang dat het te heftig zou zijn doordat de tip van de Magnificent er best "hard" uitziet. Ik heb dus eerst glijmiddel op waterbasis gebruikt en het ronde opzetstukje erop gedaan en toen was ik er klaar voor.

Wauw wat een ervaring was dat zeg, die gerichte trillingen tegen mijn clitoris, een hele intense ervaring.

Ik weet niet zo goed hoe ik het gevoel het beste kan omschrijven, maar ik vond het geweldig en ik weet nu dat ik deze toy nog heel erg vaak ga gebruiken!

De Magnificent heeft verschillende vibratie patronen waar je tussen kan kiezen door te drukken op de middelste knop. Dit is best lastig te voelen alleen doordat de knopjes niet heel dik zijn, hierdoor druk je dus sneller op het verkeerde knopje en dat is niet altijd even fijn als je net in je favoriete vibratiestandje zit en je hem alleen even wat harder of zachter wilde zetten.


Ik heb de Magnificent ook geprobeerd met het opzetstukje met flapjes, maar dat voelde niet heel fijn, dus die heb ik gauw eraf gehaald en ben hem daarna zonder opzetstukje gaan proberen. Dit geeft ook dat heerlijke gevoel, maar ik vind hem zelf nog iets fijner met het bolle opzetstukje.


Conclusie


Ik vind het een geweldige ervaring en ik ga de Magnificent echt nog heel erg vaak gebruiken. Dit is een hele goede pinpoint vibrator voor een hele goede prijs, ik vind het echt een aanrader!


Hier vind je nog een keer de link waar je de Magnificent kan kopenRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page