top of page

Review Wand Vibrator Dexie

Bijgewerkt op: 24 jan.

De wandvibrator is voornamelijk bekend geworden door Sex and the City als een sextoy. Want voorheen werd de wand vibrator echt als een massage apparaat gebruikt die je bij de apotheek kon kopen. Toen veelal ook met een snoer die ingeplugd moest worden, maar tegenwoordig heb je zoveel verschillende varianten.

SpecificatiesMateriaal: Siliconen en ABS Plastic

Lengte: 19,3 cm

Diameter: 2,8 cm

Waterproof: Ja

Vibraties: 10 verschillende vibratiestanden, waarvan 3 steady en 7 patronen

Oplaadbaar: Ja, via USB-kabel

Verkoopprijs: € 39,99


De Dexie wand vibrator kan je kopen bij Christine le DucMijn eerste indruk


Bij een wand vibrator denk ik altijd aan de “microfoons” dus toen ik de Dexie opgestuurd kreeg van Christine le Duc was ik eigenlijk best verbaasd, want deze ziet er niet hetzelfde uit. Daardoor was mijn interesse wel gewekt, want is de Dexie, net als andere wand vibrators alleen voor uitwendig gebruik? Of zou deze ook inwendig gebruikt kunnen worden? Ik heb het natuurlijk beiden uitgeprobeerd 😊


De verpakking en details

De Dexie wand vibrator zit ook in een plastic verpakking, heel basic. Je ziet de Dexie aan de voorkant en aan de achterkant zie je de USB-oplaadkabel. Ook hier staan de details van de Dexie op vermeld en de zin die op verschillende verpakkingen terugkomt I won’t dissapoint you * Take me, I’m yours.

Het opladen van de Dexie gebeurd door middel van de USB-oplaadkabel, deze moet je door het siliconen heen drukken op de daarvoor juiste plek, namelijk aan de achterkant.

Zoals je ziet heeft de Dexie maar 2 knoppen, de aan/uit knop en een knop met een golf erop, hiermee zet je de vibraties aan.De testHet aanzetten van de Dexie gaat heel eenvoudig, je drukt op de aan/uit knop en daarna op het golfje, dan beginnen de vibraties. De vibraties zijn redelijk buzzy (dit is het geluid alsof er een bij zoemt bij je oor, bzzzz, vandaar de naam buzzy). Dit is niet mijn meest favoriet qua vibraties, maar ik moet natuurlijk nog even uitvinden of deze wand vibrator echt alleen voor uitwendig gebruik is (clitorale stimulatie) of ook voor inwendig gebruik.

Ik besluit om hem eerst in te brengen. De ribbels die je ziet op de foto’s voel ik niet zo heel erg goed op deze manier. Het is wel fijn dat de Dexie een klein beetje gebogen is, dus ik kom zo wel makkelijker bij mijn G-spot. De vibraties mogen van mij wat krachtiger, maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke voorkeur, ik kan wel een orgasme krijgen als ik de Dexie op deze manier gebruik.

Uiteraard heb ik de Dexie ook gebruikt als clitoris stimulator, dan zijn de ribbels wel heel prettig, want geeft je toch wat extra stimulatie. Ook dan hou ik persoonlijk meer van krachtigere vibraties, maar ik denk dat het voor veel mensen prima vibraties zijn als je de Dexie op deze manier gebruikt.


Conclusie

De Dexie is op zich een prima vibrator als je voor het eerst een speeltje wil proberen, je kan hem op diverse manieren gebruiken. Ik denk alleen persoonlijk dat ik het niet als wand vibrator zou omschrijven, maar dat komt puur omdat een wand vibrator veel krachtigere vibraties heeft en deze alleen als uitwendige stimulatie gebruikt wordt. De Dexie kan je voor beide gebruiken en is dus wat gevarieerder als een wand vibrator.


De Dexie wand vibrator kan je kopen bij Christine le Duc274 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page