top of page

Review Wing-Flapping vibrator

Ik kreeg de Wings-Flapping vibrator van Intersextoys om te testen, het is een vibrator die voornamelijk voor de clitoris gebruikt wordt, maar je kan er natuurlijk ook je tepels mee stimuleren als je dat fijn vind. De zogenaamde flapjes gaan heen en weer dus dat is een hele gerichte stimulatie, je leest er hieronder verder over.


Specificaties


Materiaal: Siliconen

Oplaadbaar: ja, via USB-kabel

Vibraties:10 vibratie standen, waarvan 3 steady standen

Waterproof: ja

Verkoopprijs: Nu in de aanbieding voor € 24,75

De Wings-Flapping vibrator kan je hier kopen bij Intersextoys


Mijn eerste indruk


De Wings-flapping vibrator die ik heb gekregen heeft een mooie dieppaarse kleur met een rosé goude afwerking aan de onderkant. Ik vind het daardoor wel een chiquere uitstraling hebben. De Wings-flapping vibrator heeft een mooi formaat die gemakkelijk in de hand ligt. Ik ben benieuwd of deze ook zo intens voelt.


De verpakking en details

De Wings-flapping vibrator zit in een wit doosje met daarop de real size afbeelding van de Wings-flapping vibrator erop. Aan de zijkant staan nog een aantal feiten vermeld.

In de verpakking vind je de Wings-flapping vibrator zelf, een beknopte handleiding en een USB-oplaadkabeltje.

Het opladen van de Wings-flapping vibrator gebeurd door het pinnetje van de USB kabel op de daarvoor bestemde plek door het siliconen heen te duwen, namelijk aan de achterkant, zoals je kan zien op de foto.

De Wings-flapping vibrator heeft 2 knoppen, hiermee kan je door de intensiteiten gaan en de Wings-flapping vibrator harder en zachter zetten. Zoals je kan zien is de Wings-flapping vibrator lekker compact, heel gemakkelijk om met je mee te nemen.


De test


Zoals jullie altijd al kunnen lezen in mijn reviews adviseer ik je om glijmiddel op waterbasis te gebruiken als je met een speeltje aan de gang gaat. Dit niet alleen omdat het dan allemaal soepeler glijd, maar ook de intensiteit van de trillingen beter geleid worden door het glijmiddel. Dit keer maak ik weer gebruik van de Pjur Woman Nude.


Als ik de Wings-flapping vibrator aanzet zie ik meteen al dat de flapjes best snel op en neer bewegen.

Zodra ik deze op mijn clitoris zet merk ik dat het al best wel intens aanvoelt en dan is het nog maar standje 1! Standje 3 (steady) voelt echt veel te intens en dat gaat veel te hard momenteel voor mij. En dat terwijl ik echt wel van harde, directe stimulatie hou normaal gesproken, maar dit voelt echt te heftig, het wordt op een gegeven moment dan pijnlijk en dat kan natuurlijk niet de bedoelding zijn. Dus ik hou het bij de eerste twee intensiteiten bij de steady standen.


Ik ben normaal altijd van de steady standjes, maar met de Wings-flapping vibrator vind ik de patronen ook heel fijn aanvoelen, vooral het patroon waarin de stimulatie eerst wat zachter is en snel harder wordt, hierdoor kan ik mijn orgasme wat langer uitstellen.

Want een ding is zeker, door de gerichte stimulatie is het met de Wings-flapping vibrator voor mij echt gemakkelijk om tot een orgasme te komen.

De Wings-flapping vibrator is wat mij betreft ook een soort pinpoint vibrator, want de flapjes gaan ook heel gericht over je clitoris heen, het voelt echt wel goed. Maar ik ben dan ook iemand die gerichte stimulatie eigenlijk altijd wel heel fijn vind.Conclusie


Als je van harde, gerichte stimulatie houd, zou ik hem zeker aanbevelen. Maar anders zou ik een ander speeltje adviseren, want het is echt een intense ervaring. Je kan hem natuurlijk wel gebruiken om andere delen van je lichaam te stimuleren als je clitoris.


De Wings-Flapping vibrator kan je hier kopen bij Intersextoys


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page