top of page

Review Womanizer Marilyn MonroeEen tijdje geleden alweer kreeg ik van Womanizer zelf de Womanizer Marilyn Monroe Edition, dit is de Womanzier Classic 2. Ik heb nooit de classic gehad dus kan het daar niet mee vergelijken, maar de Womanizer Premium heb ik wel (lees hier nog eens mijn review)

Womanizer is echt een van mijn favoriete merken en de speeltjes hiervan staan bijna allemaal in mijn top 5! Alleen de Wominzer OG niet....

Specificaties


Materiaal: ABS Plastic en siliconen

Standen: 10 luchtdrukstanden

Waterproof: Ja

Oplaadbaar: Ja, via USB-kabel


Verkoopprijs: € 129,99 je kan de Womanizer Marilyn Monroe edition hier kopenMijn eerste indruk


Super dat Womanizer het Icoon Marilyn Monroe eert, ze was vooral bekend om haar scene waar haar rok omhoog waait. En natuurlijk door haar optreden voor President John F. Kennedy waar ze op een zwoele wijze happy birthday voor hem zong.


Wat een mooie kleurstelling heeft deze Womanizer Marilyn Monroe, een marmerlook, super gaaf! Ze hebben ook nog de kleuren zwart marmer, een soort groen/blauw en donker roze.

Wat nieuw is bij de Womanizer Marilyn Monroe is dat deze een afterglow functie heeft, net zoals de Womanizer Duo 2, maar daar vertel ik dadelijk wat meer over.De verpakking en details

De verpakkingen van Womanizer zien er altijd goed uit, een stevige doos met daarop aan de voorkant de afbeelding van de Womanizer Marilyn Monroe en een doorkijk venster waardoor je het speeltje al zit zitten. Op de achterkant staan de belangrijkste functies vermeld en zodra je de doos openklapt zie je daar ook nog een korte uitleg hoe je de Womanizer gebruikt.

In de verpakking vind je uiteraard de Womanizer Marilyn Monroe, verder zit er een handleiding bij, de oplader, een extra tuutje en een opbergzakje.

Het extra tuutje is altijd fijn, omdat dit een ander formaat heeft dan degene die er standaard op zit, je kan zelf het beste uitproberen welk tuutje voor jou het beste werkt.


Zoals je kan zien laad je de Womanizer Duo 2 ook op met de magnetische oplaadkabel en zie je dat ook de Womanizer Marilyn Monroe maar 3 knoppen heeft, de aan/uit knop net boven de oplaadpunten, de plus en de minknop


In tegenstelling tot de Womanizer Premium heeft de Womanizer Marilyn Monroe geen smart silence functie. Dit betekent dat de Womanizer Marilyn Monroe ook echt meteen werkt zodra je deze hebt aangezet. De Womanizer Premium werkt alleen bij contact met de clitoris als je de smart silence functie niet hebt uitgezet.


Tevens heeft de Womanizer Premium 4 extra luchtdruk standen en een auto pilot functie, deze auto pilot functie gebruik ik zelf eigenlijk nooit omdat ik graag zelf de controle heb, maar deze is wel leuk als je van afwisseling houd. De auto pilot functie gaat vanzelf van zacht naar hard als je deze hebt ingeschakeld.


Ik vertelde hierboven al dat de Womanzier Marilyn Monroe (net zoals bij de Womanzier Duo 2) nog een nieuwe functie heeft, namelijk de afterglow. Veel personen vinden het niet fijn dat op het moment dat je klaar gaat komen dat de intensiteit van de vibraties of luchtdruk op de hoge stand blijft staan en je daardoor dus deze omlaag moet zetten door tig keer op het knopje te drukken, of zelfs door het speeltje dan van je clitoris te halen.

Daarom heeft Womanzier de afterglow functie in het leven geroepen, dit houdt in dat je met 1 druk op de knop (de aan/uit knop) de Womanizer Marilyn Monroe meteen terug kan zetten naar standje 1, dus de Womanizer Marilyn Monroe blijft dan wel stimuleren, maar wel heel zacht, hierdoor kan je dus langer van je orgasme genieten.


Het grootste verschil tussen de Womanizer Marilyn Monroe en de Womanizer Premium is toch wel de prijs, de Marilyn Monroe is €129,99 en de Premium is €189,-


De test


Zoals altijd begin ik mijn test met glijmiddel, ook dit keer heb ik de Pjur Woman Nude gebruikt, vind dat zelf een heel prettig glijmiddel dat op waterbasis is.


Luchtdruk stimulatie vind ik zelf echt een top uitvinding, vanaf het begin dat ik hiermee in aanraking kwam was ik meteen fan. Ik heb dan ook al verschillende luchtdruk vibrators getest, maar Womanizer blijft toch een favoriet, sterker nog, er ligt er eigenlijk altijd standaard een naast mij in bed, ofwel de Womanizer Premium, de Marilyn Monroe of de Duo (beide versies)


Voorheen als ik de Womanizer premium gebruikte en ik mijn orgasme had bereikt, zette ik deze direct uit omdat het anders echt heel erg intens voelt, maar nu met de Womanizer Marilun Monroe heb ik natuurlijk de afterglow functie getest, eigenlijk is het echt een super fijne functie, je moet alleen even uitvogelen welke timing voor jou het beste is om de afterglow functie te gebruiken, want te vroeg is niet fijn, maar te laat dan is het effect ook weg. Inmiddels weet ik welke timing voor mij perfect werkt en kan ik hierdoor nog extra lang genieten van mijn orgasme en het gevoel wat je daarbij krijgt.


Conclusie


Ik ben echt een fan van de Womanizer Marilyn Monroe, de afterglow functie vind ik echt een toegevoegde waarde. Ik zou deze zeker aanraden als je van luchtdruk stimulatie houd en het niet erg vind dat er geen smart silence functie op zit. En als je dat wel graag wil dan zou ik voor de Womanizer Premium kiezen


je kan de Womanizer Marilyn Monroe edition hier kopen en als je toch voor de Womanizer Premium gaat, die kan je hier kopen


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page