top of page

Review Womanizer OG

Bijgewerkt op: 30 jan. 2023Ongeveer een maand geleden kreeg ik van Womanizer een bericht om te vragen of ik hun nieuwste product zou willen testen, de Womanizer OG, een luchtdruk vibrator, maar dan een voor je G-spot! En aangezien ik G-spot stimulatie helemaal top vind, zei ik natuurlijk meteen ja. Ik was direct super nieuwsgierig hoe dat dan zou voelen. En zoals jullie misschien wel weten staan de verschillende speeltjes van Womanizer echt in mijn top 5, zou deze er ook bij komen? Lees dan snel verder...Specificaties


Materiaal: Siliconen

Standen: 3 vibratiestanden en 12 luchtdrukstanden

Waterproof: Ja

Oplaadbaar: Ja, via USB-kabel


Verkoopprijs: € 199,00 je kan de Womanizer OG hier kopenMijn eerste indruk


De vorm van de Womanizer OG is echt een vorm van een G-spot vibrator, enige verschil is dat de OG een tuutje aan het uiteinde heeft, wat in het speeltje verwerkt zit. De opening hiervan ziet er best groot uit en het heeft een klein opstaand randje, hier vertel ik verderop nog wat meer over tijdens het test gedeelte.De verpakking en detailsDe verpakkingen van Womanizer zien er altijd goed uit, een stevige doos en door de kleurcombinatie heeft deze een luxe uitstraling. De afbeelding van de Womanizer OG staat erop en aan de achterkant vind je nog een beknopte informatie over de Womanizer OG.

In de verpakking vind je uiteraard de Womanizer OG, verder zit er een handleiding bij, de oplader en een opbergzakje.

Zoals je op de afbeelding kan zien ligt de Womanizer OG prima in de hand.


De test


Zoals altijd begin ik mijn test met glijmiddel, dit keer heb ik de Pjur Woman Nude gebruikt, vind dat zelf een heel prettig glijmiddel dat op waterbasis is.


En dan kan het testen gaan beginnen, zou je denken tenminste.... De knopjes van de Womanizer OG vind ik nogal stug, ik moet ze heel hard indrukken en ik kan je vertellen, dat voelt niet heel erg fijn als je het speeltje al hebt ingebracht. Het powerknopje is heel erg klein en zit niet op de meest handige plaats. Het knopje voor de vibraties is ook klein en net zo stug in te drukken als het powerknopje. En dan is het ook echt heel erg jammer dat je de vibraties niet uit kan zetten, je kan alleen switchen tussen de 3 vibratie standen.

Ik vind vibraties tegen mijn G-spot zeker wel fijn, maar was juist zo benieuwd hoe de luchtdruk stimulatie alleen tegen de G-spot aan zou voelen.


Ik heb toen toch maar de instructies erbij gepakt en daarop staat aangegeven dat je de Womanizer OG het beste eerst kan gebruiken bij je clitoris. Dus dan gaan we daarmee beginnen. Laat ik meteen met de deur in huis vallen, deze luchtdruk stimulatie van de OG voelde ik niet bijster goed, het is totaal niet te vergelijken met de Womanizer Premium of de Womanizer Duo, want dat zijn echt 2 van mijn favorieten.


Dus heb ik mij eerst maar opgewarmd met de Womanizer Premium. Daarna opnieuw de Womanizer OG ingebracht.

Ik weet altijd heel gemakkelijk mijn G-spot te vinden en dat is nu ook niet anders. De luchtdruk stimulatie op mijn G-spot voelt heel apart, niet verkeerd.

Ik vind het echt bijzonder jammer dat de vibraties niet uit kunnen, want dan heb je de beleving nog veel beter, nu voelt het ook lekker aan, maar weet je niet of het de luchtdruk stimulatie is, de vibratie of toch beiden. Doordat ik van te voren opgewarmd was duurde het niet lang voordat ik een orgasme kreeg, deze was wel wat minder intens als bij de Duo, want daar heb je natuurlijk dubbele stimulatie.


Nog een nadeel van de Womanizer OG is toch het tuutje, als je bent klaargekomen en je lekker wil nagenieten, moet je eerst de OG schoon gaan maken, want het vrijgekomen vocht blijft als het ware in het tuutje liggen.... en geloof mij, dat wil je niet laten liggen tot later.Conclusie


Ik had eigenlijk hele hoge verwachtingen van de Womanizer OG, want het is een nieuw speeltje wat nog niet eerder op de markt is gebracht, G-spot stimulatie met luchtdruk, hoe tof, maar zoals men wel vaker zegt, verwachting schept teleurstelling. En nu is het echt niet zo dat ik de Womanizer OG helemaal niet fijn vind, want het is wel een lekkere ervaring, maar als ik moet kiezen, dan ga ik toch voor de vertrouwde Womanizer Duo, die raakt mijn G-spot ook (weliswaar zonder luchtdruk stimulatie op mijn G-spot) maar die combinatie is goud.


je kan de Womanizer OG hier kopen en als je toch liever voor de Womanizer Duo gaat, die kan je hier kopen


Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page