top of page

Review Zalo Bess

Bijgewerkt op: 10 mei 2021
Ik kreeg de Zalo Bess van Love Lizzy en wat een chique uitstraling heeft deze toy, ik hou ervan! Wil je weten wat ik van de Zalo Bess vind, lees dan snel verder.


Specificaties


Materiaal: Siliconen en ABS plastic

Oplaadbaar: Ja, via USB kabel

Vibraties: 3 steady standjes en 5 patronen

Waterproof: Nee

Verkoopprijs: € 79,95


Je koopt de Zalo Bess hier bij Love Lizzy


Mijn eerste indruk


Ik vind de Zalo Bess er echt heel chique uit zien door de mooie kleurcombinatie van het goud met het groen. Het is een pinpoint vibrator en ik heb ontdekt dat ik pinpoint vibrators echt wel heel fijn vind. Ik vraag me alleen af wat ik van de 2 aparte opzet stukjes ga vinden.


De verpakking en details
De Zalo Bess zit in een zwarte doos met daarop een gouden tekening in Egyptische stijl. Als je de doos zo ziet zou je niet verwachten dat er een sextoy in zou zitten, je zou hem dus gemakkelijk ter decoratie ergens neer kunnen zetten als je zou willen.Als je de doos opent (is net een boek die je openklapt) zie je de Zalo Bess, de bovenkant van de Zalo Bess is goud met een heel mooi patroon.
De onderkant van de Zalo Bess die ik heb is smaragdgroen, maar de Zalo Bess is er ook in het zwart en in het rood. Het eerste opzet stukje (een rondje) zit al op de toy. De verpakking bevat nog 2 andere opzetstukjes, een die je over de Zalo Bess kan schuiven, en een die een beetje lijkt op een kroontje.
In de verpakking zit nog een klein doosje, hierin zit een opbergzakje, de USB-oplaadkabel, de gebruiksaanwijzing en een garantie kaartje.


De Zalo Bess heeft 2 knoppen, de bovenste is om de pinpoint vibrator aan te zetten, het onderste knopje is om de onderkant van de Zalo Bess aan te zetten, want ja, de Zalo Bess heeft 2 functies, je kan hem ook als "normale" vibrator gebruiken, al kan je hem niet te diep inbrengen door de de knopjes en de magneetpuntjes om hem op te laden.


Je laad de Zalo Bess op door middel van de magnetische USB-oplaadkabel.De test


Daar komt de standaard zin bij mijn reviews weer: gebruik altijd glijmiddel bij het gebruik van je speeltjes! Zeker bij een pinpoint vibrator is het extra belangrijk om glijmiddel te gebruiken.


Ik heb de Zalo Bess eerst getest met het ronde opzetstukje, het eerste standje voelt al wel goed, nog niet te heftig en door het bolletje worden de vibraties ook wat gedempt, maar prima voor een eerste standje, ik wil dus snel doorzappen naar het volgende standje, maar dit is een patroon! Huh, dit is niet wat ik had verwacht, normaal heb je eerst de steady standen en daarna pas de patronen....

Dus snel door naar het volgende standje, kijken wat dit dan is, want ik ben niet zo van de patronen, zeker niet bij pinpoint stimulatie. Dit is dus wel weer een steady standje en intenser dan het eerste steady standje.

Ik zap nu dus maar even door om te kijken hoe dit in elkaar zit en het is als volgt; steady, patroon, steady, patroon, patroon, steady, patroon, patroon. Een hele vreemde keuze wat mij betreft waarom dit gedaan is, want het is totaal niet zoals bij andere speeltjes. Wellicht juist een reden waarom ze het wel hebben gedaan, om een "vertrouwd" patroon te doorbreken? Ik heb geen idee, maar vind het niet heel erg fijn, nu moet ik heel goed tellen om bij mijn favoriete standje uit te komen.


Nu ik weet hoe het in elkaar zit met de standjes ga ik snel naar degene die voor mij heel prettig aanvoelt, dat is steady standje nummer 2. (het derde standje dus). Deze stimulatie is niet te heftig, maar voelt echt heel lekker, geen enkel probleem om hiermee makkelijk klaar te komen.


Uiteraard heb ik ook de twee andere opzetstukjes getest, eerst degene die je helemaal over het goude gedeelte van de Zalo Bess schuift. Ik twijfel hierdoor of hij voor inwendig of uitwendig gebruik is, want door de lichte kromming lijkt het meer voor de G-spot stimulatie, maar het is natuurlijk maar een dun gouden staafje wat erin zit. Ik probeer het toch maar inwendig, maar dit voelt heel gek, ik wil ook niet teveel druk zetten,bang dat het staafje breekt ofzo, dus toch maar uitwendig geprobeerd. Hierbij voelde ik de vibraties niet heel erg goed door dit opzet stukje heen dus dit voelde niet zo fijn als het bolletje.Het opzetstukje in de vorm van het kroontje voelde best stug en eigenlijk niet zo heel prettig aan op mijn clitoris, ik heb deze dan ook niet zo lang geprobeerd, omdat ik het gewoon niet fijn vond.Uiteindelijk heb ik de Zalo Bess ook getest zonder opzetstukjes en dan voel je het verschil wel qua intensiteit van de vibraties. Nu komen ze heviger over, maar nog steeds heel lekker in de steady standjes.


Zoals ik hierboven al vertelde kan je de onderkant van de Zalo Bess ook gebruiken als vibrator, de vibraties zijn prima, maar niet wauw. Je kan hem natuurlijk ook niet te diep inbrengen. Wellicht als dit je eerste speeltje is dat je het dan wel heel fijn vind dat de Zalo Bess 2 functies heeft, maar voor mij was de pinpointstimulatie al voldoende geweest.


Conclusie


Ik vind de Zalo Bess wel een hele fijne en mooie pinpoint vibrator. Als opzetstukje zou ik zelf alleen het bolletje hebben gedaan, want die is gewoon goed. Die andere twee zou ik zelf achterwege hebben gelaten. De patronen zijn heel vreemd opgebouwd, maar daar kan je aan wennen. Ik zou hem voor pinpoint stimulatie ook zeker aanraden!


Je koopt de Zalo Bess hier bij Love Lizzy nu voor € 79,95

186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page