Review Sway Wand Vibrator

Zo daar ben ik dan eindelijk weer met een nieuwe review, de laatste is inmiddels alweer heel wat maanden geleden. Doordat er in mijn privéleven het een en ander is gebeurd, duurde het langer voordat ik er weer klaar voor was om te testen.

En doordat het al zo'n tijdje geleden is geweest dat ik een review schreef, was dit ook een drempel waar ik over moest, maar die ben ik nu overheen en er zullen weer wat sneller reviews online komen. Want ik heb nog een aantal leuke producten liggen die ik kan reviewen.


De review van vandaag gaat over de Sway wand vibrator, mijn eerste wand vibrator die ik heb getest! Ik kreeg de Sway wand vibrator van EasytoysSpecificaties


Materiaal: ABS Plastic en Silicone

Lengte: 22,5 cm

Diameter: 5 cm

Waterproof: Ja Oplaadbaar: Ja


Verkoopprijs: € 69,99 je kan de Sway wand vibrator hier kopenMijn eerste indruk


Wat ik altijd grappig vind is dat mensen de wand vibrator altijd omschrijven als een microfoon, de Sway heeft ook een beetje het uiterlijk van een microfoon, maar dan wel een met een kromming.

Wat een handig formaat, deze ligt lekker in de hand EN de Sway is gewoon aan twee kanten te gebruiken, hoe leuk is dat! Ik heb nog nooit een wand vibrator getest dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal en ga het dus met een blanco mindset testen, heel benieuwd.De verpakking en details

De Sway komt in een zwarte stevige doos met er omheen een sleeve met daarop de afbeelding van de Sway en aan de achterkant nog de belangrijste punten van de Sway
Zodra je de doos opent zie je de Sway meteen, in de verpakking zit ook een satijnen toybag, de oplader en een korte handleiding
Zoals je op de afbeelding kan zien ligt de Sway prima in de hand.

Op de eerste afbeelding kan je zien waar je de oplader in moet steken. Bij de tweede afbeelding zie je dat de Sway 2 verschillende knoppen heeft, de bovenste knop is om de kop van de wand vibrator aan te zetten, deze heeft 3 steady standen en 4 patronen. De onderste knop is om de staaf vibrator aan te zetten, ook deze heeft 3 steady standen en 4 patronen. Je zou beiden knoppen tegelijk aan kunnen zetten, maar ik zou dit niet adviseren, want dat geeft echt een heel tintelend gevoel in je handen. Het is ook niet zo dat als je beide knoppen aan hebt de vibraties harder gaan...De test


Ik ben begonnen om de Sway te gebruiken als wand vibrator. Ik heb dit keer het glijmiddel van LOT gebruikt (deze) deze is op waterbasis en ruikt ook echt heel lekker. Plakt niet dus heel erg fijn in gebruik.


Zoals ik hierboven al zei is dit de eerste keer dat ik een wand vibrator test dus ik begin maar eens rustig met standje 1, ik merk dat ik de vibraties van de Sway erg prettig vind voelen, maar het mag van mij wel wat harder, dus op naar de volgende stand en zo ga ik alles uitproberen. Ik ben nog steeds geen fan van vibratie patronen, dus hier "zap"ik sneller doorheen.

Stand 3 de Sway (de steady stand) is krachtig genoeg om mij tot een ongelooflijk hard hoogtepunt te brengen, wauw wat een aparte ervaring weer. Ik wist al dat ik hield van directe stimulatie van mijn clitoris want ben ook gek op de pinpoint vibrators, maar de wand vibrator stimuleert natuurlijk een nog wat groter gebied, love it! Ik heb bij verschillende andere toytesters gelezen dat de intensiteit van de Sway wand vibrator wel iets minder krachtig is als van een wand vibrator met een stekker, maar ik vind hem echt top.


Ik test uiteraard ook het staaf vibrator gedeelte, dit voelt wel ok, is voor mij niet heel denderend want het heeft geen speciale ribbels of iets waardoor de stimulatie lekkerder wordt. Ik bereik door het gebruik van dit gedeelte alleen geen orgasme, niet dat dat altijd nodig is, maar ik denk dat ik de Sway puur zou gebruiken als wand vibrator.


Het schoonmaken na afloop is wat lastiger door alle randjes van het ABS plastic en ook het gedeelte op de staafvibrator waar de naam Sway in gedrukt staat, dit kan je het beste schoonmaken met wat toycleaner of water en milde zeep en een wattenstaafje voor de lastige randen.Conclusie


Ik vind de Sway echt een topper, hele fijne stimulatie als wandvibrator, makkelijk in de hand liggend en makkelijk in gebruik,een echte aanrader dus!Hieronder heb ik nog een filmpje van de Sway als ik hem aan zet, dan hoor je ook de bijbehorende geluiden die de Sway maakt.


Je kan de Sway wand vibrator hier kopen112 weergaven0 opmerkingen